Rreth nesh

QK në Skenderaj  ofron arsimin dhe aftësimin në profile të ngushta në lëmin e ndërtimtarisë. Aftësimi në kuadër të secilit profil profesional përbëhet nga tri vite...

Lexo më shumë

Drejtimet

Ndërt. e Ulët

  • Punëtorë peisazhi
  • Ndërtues rruge
  • Montues i gypave

Ndërt. e Lartë

  • Beton punues
  • Murator dhe pllakashtrues
  • Ngjyrë punues, llak punue

Energji&Mjedis

  • Instalues elektrik
  • Instalues i ujit, sanitarive dhe sistemeve.
  • In

Menaxhmenti

Xhevdet Loshaj Tel: 044 350 745  
no-image
zv. Drejtor

Xhevdet Loshaj Tel: 044 350 745  

Armend Bajraktari Tel: 044 214 395
Drejtor
Drejtor

Armend Bajraktari Tel: 044 214 395

Lavdim Uka Tel: 044 74 54 33
zv. Drejtor
zv. Drejtor

Lavdim Uka Tel: 044 74 54 33