Profilet

ART

 • Dizajn i tekstilit dhe veshjeve
 • Dizajn Enterier

ARKITEKTURË

 • Arkitekturë

NDËRTIMTARI E ULËT

 • Punëtorë peisazhi
 • Ndërtues rruge
 • Montues i gypave dhe ndërtues i kanaleve

NDËRTIMTARI E LARTË

 • Beton punues
 • Murator dhe pllakashtrues
 • Ngjyrë punues, llak punues
 • Ndërtues i konstruksioneve të thata
 • Zdrukthëtari me punë kulmi
 • Llamarinë punues dhe punues metali

ENERGJI, KLIMATIZIM DHE MJEDIS

 • Instalues elektrik
 • Instalues i ujit, sanitarive dhe sistemeve të energjisë
 • Instalues i ngrohjes, ventilimit/kondicionimit të ajrit